Home • Verzending

Verzending

Hier vind je alle informatie met betrekking tot de verzending en bezorging van je bestelling.

Stap 1

Je bestelling wordt verwerkt.

Stap 2

PostNL is onderweg. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Stap 3

Je bestelling is bezorgd! Bij vragen staan we voor je klaar.

Al onze bestelling worden verzonden met PostNL brievenbuspost. Bij ons geldt: ma t/m vr voor 17.00 besteld, is dezelfde dag verzonden. Bovendien past je bestelling vrijwel altijd door de brievenbus.

Alles over levering en bezorging

Levertijd

Hieronder zie je een overzicht van de levertijden. Indien je je bestelling plaatst op:

Maandag voor 17:00: Dinsdag in huis.
Dinsdag voor 17:00: Woensdag in huis.
Woensdag voor 17:00: Donderdag in huis.
Donderdag voor 17:00: Vrijdag in huis.
Vrijdag voor 17:00: Zaterdag in huis.
Zaterdag: Dinsdag in huis.
Zondag: Dinsdag in huis.

Let op: voor bestellingen buiten Nederland gelden andere levertijden. Levering buiten Nederland duurt doorgaans 1-2 werkdagen.

Verzendmethode

Al onze zendingen worden met de PostNL briefpost verzonden. Tenzij de zending door de grootte niet door de brievenbus past. In dat geval verzenden wij met de PostNL pakketpost.

Bezorgdagen

Wij verzenden al onze bestellingen via PostNL brievenbuspost. PostNL bezorgd de poststukken op dinsdag t/m zaterdag.

Verzendkosten

Bij leveren al onze bestellingen binnen Nederland zonder verzendkosten. Woon je in België en wil je dat wij het pakketje bezorgen in België? Dan bedragen de verzendkosten €1,95 per bestelling.

Beschadigd geleverd

Het is erg vervelend als je bestelling beschadigd geleverd is. Helaas kan het voorkomen dat een product beschadigd in het logistieke proces. Neem direct contact op met onze klantenservice, we lossen het voor je op!

Bestelling niet ontvangen

95% van onze bestellingen wordt op tijd geleverd. Helaas kan het voorkomen dat een poststuk of pakket vertraging oploopt. Wij gaan er van uit dat je bestelling alsnog bezorgd zal worden. Is de bestelling na 3 dagen nog niet bezorgd? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Status van verzending

Onze bestellingen verzenden wij via PostNL brievenbuspost. Je krijgt van ons een mail zodra je bestelling bij ons binnen is gekomen en zodra deze is verzonden. Heb je je bestelling na 3 dagen nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.