Home • Betalen

Betalen

Bij Bestelscreenprotector heb je verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vind je informatie met betrekking tot de betaling.

Betaalmogelijkheden

Betalen in de webshop kan via de volgende manieren:
– iDeal
– Paypal
– Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)
– Overboeking
– Klarna
– Bancontact

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Achteraf betalen

Wil je liever betalen nadat je je bestelling hebt ontvangen? Deze service bieden wij natuurlijk ook. Hiervoor maken we gebruik van Klarna, je kan hiermee achteraf betalen zonder extra kosten.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

De prijzen zoals weergeven in de webshop zijn inclusief 21% BTW. Wens je een zakelijke bestelling te plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Factuur opvragen

Je ontvangt na je bestelling automatisch een factuur via de mail. Om alsnog een factuur op te vragen kan je contact op nemen met onze klantenservice. Aan de hand van je bestelnummer sturen we je factuur dan opnieuw.

Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen vanuit België

Een bestelling plaatsen vanuit België als btw-plichtige klant? Als je als Belgische btw-plichtige klant een bestelling plaatst bij Bestelscreenprotector en deze in België laat bezorgen, wordt de bestelling met het 0% btw-tarief geleverd. Dit wordt ook een intracommunautaire levering genoemd.

Zelf hoef je niets te doen, alleen het afreken-proces te doorlopen. De controle wordt automatisch uitgevoerd tijdens het plaatsen van de bestelling en invullen van het btw-nummer.

Zakelijk bestellen op rekening?

Neem contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden.