Apple


Apple iPhone screenprotector kopen

Op deze pagina vind je alle iPhone's. Selecteer jouw iPhone om de verschillende iPhone screenprotectors te bekijken. De screenprotectors van Bestelscreenprotector.nl zijn gemaakt van tempered glass en bieden uitstekende bescherming voor het scherm.
Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende screenprotectors om het scherm van jouw iPhone te beschermen. Er bestaat beschermfolie dat je telefoon tegen krassen beschermt. Zoek je een sterkere protectie? Kies dan voor beschermglas van tempered glass. Kies jouw model iPhone voor de geschikte screenprotectors.

Voordelen van het kopen van een screenprotector

Een screenprotector van gehard glas biedt bescherming voor jouw iPhone. Door de extra laag op het beeldscherm voorkom je dat het originele glas beschadigd raakt, zo voorkom je krassen maar ook barsten bij een harde val. Een screenprotector heeft geen invloed op de functionaliteit of de helderheid van het scherm. Kortom, een screenprotector is een musthave voor iedere iPhone.

Type screenprotectors voor iPhone

Bij Bestelscreenprotector vind je voor iedere iPhone twee soorten screenprotectors, beide van gehard glas. Je hebt de keuze uit de Ultra Clear en Full Cover lijn.

  • Type screenprotector: Ultra Clear Impact Glass

Dit is de volledig transparante screenprotector van Meteorshield. De screen protector is gemaakt van van kristalhelder glas en biedt uitstekende bescherming tegen krassen en barsten. Door de pasvorm is deze screenprotector te combineren met alle hoesjes.

  • Type screenprotector: Full Cover

Deze screenprotector van Meteorshield is een kopie van het originele scherm. Door de pasvorm wordt het volledige scherm van rand tot rand bedekt, hierdoor is het beeldscherm nog beter bestand tegen valschade. De sterkste screenprotector in het assortiment.

Alle screenprotectors voor Apple iPhone op een rij:

iPhone 11 Pro Max screenprotectors
iPhone 11 Pro screenprotectors
iPhone 11 screenprotectors
iPhone 12 mini screenprotectors
iPhone 12 Pro Max screenprotectors
iPhone 12 Pro screenprotectors
iPhone 12 screenprotectors
iPhone 13 Pro screenprotectors
iPhone 13 screenprotectors
iPhone 13 mini Screenprotectors
iPhone 13 Pro Max screenprotectors
iPhone 7 / 8 screenprotectors
iPhone 7 screenprotectors
iPhone SE 2020 screenprotectors
iPhone X screenprotectors
iPhone Xr screenprotectors
iPhone Xs Max screenprotectors
iPhone Xs screenprotectors

Welke iPhone screenprotector moet ik kiezen?

Bij Bestelscreenprotector.nl geloven we in de kracht van glazen screenprotectors, het glas zorgt er namelijk voor dat het originele scherm niet beschadigd bij een val. Voor de beste bescherming is de Full Cover screenprotector een absolute must, zo weet je zeker dat ook de randen van het scherm onbekrast en onbeschadigd blijven.